Upcoming Events

Recent Events

Kermis Galder

Slack Alice op de kermis in Galder

Panta Rhei, Vlissingen (cancelled)

Helaas is dit optreden geannuleerd

Cafe Mertz, Dordrecht

Slack Alice maakt een hattrick bij cafe Mertz

All gigs

About the Band

Slack Alice is de muze van de rockste coverband van Breda.

De band houdt van haar, en zij houdt van rock met een alternatief randje. Van pop met een ruig randje. Ze houdt in elk geval van randjes.

More

Repertoire

Slack Alice uit Breda houdt van liedjes met een randje. Liedjes die ooit galmden over festivalterreinen als Pinkpop, Werchter of Lowlands.

Dat gaat van U2, via Paolo Nuttini langs the Chili Peppers, rechtdoor naar the Foo Fighters. Meebrullen, wegdromen, springen of dansen; het moet al gek lopen als je als (ex-)festivalbezoeker niet iets van je gading kunt ontdekken.

Full list

News

De roots van Slack-Alice liggen diep geworteld aan de zeeuwse kust, vandaar dat we in maart alweer te zien zijn bij Panta Rhei in Vlissingen! In de tussentijd werken we aan het aanvullen en vernieuwen van ons repertoire, zodat we, naast de reeds bekende nummers, altijd wat nieuws kunnen brengen

Bart (onze aquisitie machine) loopt weer op volle toeren om voor het komende seizoen nieuwe optredens te plannen. Ken je een locatie waar een optreden van Slack Alice niet mag ontbreken, laat het ons weten!

Contact

Voor informatie over de band of boekingen, neem contact op met Bart (06 - 54 94 66 77) of mail naar: info@slackalice.nl